Ons bedrijf

Ons bedrijf


Ons bedrijf

Plantencentrum Louis Venhorst ligt in een landelijke omgeving in de Achterhoek, dicht bij de Duitse grens. In het plantencentrum staat het ambacht nog centraal en gaan groen, vakkennis en gemoedelijkheid hand in hand.

Ons familiebedrijf kweekt en verkoopt al vele tientallen jaren tuinplanten en is een begrip in de verre omtrek. Veel Nederlanders, maar ook vele Duitsers weten de weg naar Megchelen feilloos te vinden.

Uitgebreid assortiment
Behalve de gemoedelijke sfeer is ook het uitgebreide assortiment uniek. Op ruim tien hectare vindt u een grote diversiteit aan planten in zowel vollegrond als container. Van bodembedekkende vaste planten tot metershoge bomen! Het vaste assortiment wordt regelmatig aangevuld met seizoensartikelen, zoals fleurige zomerbloeiers.

En doordat we zelf kweken, veel rechtstreeks inkopen op de veiling en goede contacten hebben met vaste kwekers in binnen- en buitenland, is alles ook nog eens heel betaalbaar!

Parkachtige opzet
Bijzonder is ook dat u in alle rust en geheel vrijblijvend een wandeling kunt maken over ons bedrijf. De parkachtige opzet met de vele wandelpaden en grote bomen en struiken, bieden daar volop de mogelijkheid voor.

Bezoek ons bedrijf en laat u verrassen door het ruime assortiment, de betaalbare prijzen, het deskundige advies en de gemoedelijke sfeer!