Laan- en vruchtbomen

Laan- en vruchtbomen


Laan- en vruchtbomen

Bomen zorgen onder andere voor hoogtewerking, schaduw en leven in de tuin. Vruchtbomen zorgen daarnaast nog voor een extra traktatie: vruchten!

Het assortiment bomen is groot. Denk daarom van tevoren goed na over de vorm en omvang van de gewenste boom en houd rekening met de standplaats en grondsoort. Kiest u voor een grote of kleine boom, een bladhoudende of een bladverliezende boom, of juist voor een vormboom? Vormbomen zoals leilindes of dakplatanen zijn niet alleen decoratief, maar bieden ook schaduw op warme dagen en kunnen bovendien inkijk voorkomen.

Ook voor kleinere tuinen zijn er genoeg geschikte bomen. Denk aan de Liquidambar (amberboom) en Robinia pseudoacacia ‘Umbraculifera’ (bolacacia). Wilt u liever een kleurrijke tuin? Dan is een bloeiende boom zoals een Magnolia een prima keuze. Maar ook voor bijzondere bomen zoals de Albizia julibrissin 'Ombrella' (Perzische slaapboom), die roze, pluisvormige bloemen geeft, kunt u bij ons terecht. Wij bieden het hele jaar door een groot assortiment bomen!

Vruchtbomen
Daarnaast vindt u op ons plantencentrum diverse soorten en maten vruchtbomen; wij leveren zowel hoog- als laagstammen. Vruchtbomen staan graag in de zon en houden van een goed gedraineerde grond. Ook is het verstandig vruchtbomen regelmatig te snoeien voor een gezonde groei en een goede opbrengst.

Naast vruchtbomen verkopen we ook kleinfruit, zoals kiwi’s, frambozen, bosbessen, kruisbessen et cetera.