Seizoensartikelen

Seizoensartikelen


Seizoensartikelen

In het seizoen kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid en voordelig geprijsd assortiment perkplanten. U kunt hierbij denken aan eenjarige voorjaarsbloeiers als viooltjes en zomerbloeiers als vlijtige liesjes, petunia's, geraniums, Scaevola, Lantana et cetera.

Deze vaak vrolijke planten bloeien de hele zomer, kunnen zowel in een bak of pot als in de tuin worden gezet en hebben relatief weinig onderhoud nodig. Zorg er wel voor dat de eenjarigen voldoende voeding en water krijgen als ze in een pot staan.

Graszoden
Daarnaast kunt u - op bestelling - bij ons terecht voor onder andere graszoden. Een gazon kan worden ingezaaid, maar als u graag snel resultaat wilt, kunt u beter graszoden leggen. Graszoden zijn duurder, maar ook minder kwetsbaar. Daarbij kunt u natuurlijk sneller van uw gazon genieten. Als u besluit te zaaien, moet u zo’n zes weken wachten voordat u op uw gazon kunt lopen.

Voor een mooi gazon is het verstandig om het regelmatig te bemesten en in het voorjaar mossen en onkruid te verwijderen.