Tweede editie 'De Belevenis'

Tweede editie 'De Belevenis'


Tweede editie 'De Belevenis'

Het park van plantencentrum Louis Venhorst wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021 weer omgetoverd tot een groots lichtfestijn. Het licht- en muziekspektakel gaat z’n naam absoluut eer aan doen, want een belevenis gaat het zeker worden!

Tijdens het spektakel worden de bomen, planten en vijvers in ons park fraai uitgelicht en staan er diverse lichtobjecten. Ook valt er volop te genieten van bijpassende muziek. Muziek en verlichting komen samen in het muziekstraatje, waar de verlichting meebeweegt op de muziek.

Leuke en lekkere dingen
Maar er is nog veel meer te beleven op de wandelroute van circa 2 kilometer. Zo vindt u er verschillende kraampjes met leuke en lekkere dingen en zijn er meerdere gezellige pleinen. Ook de kinderen worden niet vergeten. Voor hen zijn er ook tal van activiteiten, waaronder een aantal kermisattracties.

Parkeren en entree
Het evenement wordt gehouden in het park dat achter het plantencentrum ligt. Door de verharde paden is de wandelroute ook prima begaanbaar voor mindervaliden. Parkeren kunt u in de nabije omgeving. De entree bedraagt 4 euro per persoon; voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree 2 euro per persoon. De lichtroute is op beide dagen geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur.

‘t Noaberschap

Het evenement wordt georganiseerd door ’t Noaberschap, een vrijwilligersvereniging die in april 2019 is opgericht en activiteiten organiseert voor de regio. Kijk voor meer informatie op: www.t-noaberschap.nl.