Sfeervol zomerconcert

Sfeervol zomerconcert


Sfeervol zomerconcert

Harmonie St. Caecilia uit Megchelen geeft op zondag 3 juli een zomerconcert in het sfeervolle park van Plantencentrum Louis Venhorst in Megchelen. Samen met het kerkkoor en leerlingen van de St. Martinusschool maakt de vereniging er een gezellige muzikale middag van. Een optreden van de Achterhoekse coverband LinK maakt het zomerse feestje compleet!

Tijdens het zomerconcert speelt harmonie St. Caecilia een aantal bekende popsongs, waaronder nummers als Arcade en Door de wind. Maar ook Duitse songs, zoals medleys van Nena en Helene Fischer, ontbreken niet.

Bijzonder is dat de vereniging ook een aantal nummers samen met het dames- en herenkoor en leerlingen van de St. Martinusschool in Megchelen opvoert. Dat belooft dus een mooie muzikale mix te worden. De Achterhoekse band LinK zorgt met covers van onder andere Fleetwood Mac, the Beatles en the Rolling Stones voor een leuk vervolg van dit gezellige zomerse feestje!

Toegang gratis

Het concert begint om 14.30 uur met het optreden van harmonie St. Caecilia & friends. Rond 15.30 uur wordt het programma vervolgd met de band LinK. Het concert vindt plaats in het park van Plantencentrum Louis Venhorst, Julianaweg 21 in Megchelen.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en de toegang is gratis. De kinderen kunnen worden geschminkt en bovendien kunnen ze zich uitleven op het springkussen. Alle ingrediënten voor een gezellige zomerse middag zijn dus aanwezig!