De Belevenis

De Belevenis


De Belevenis

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november is het park van Plantencentrum Louis Venhorst weer mooi uitgelicht tijdens de vierde editie van 'De Belevenis'. Het licht- en muziekspektakel is geschikt voor jong en oud en doet z’n naam absoluut eer aan, want een belevenis gaat het zeker worden!

Tijdens de wandelroute van circa 2 kilometer worden de bomen, planten en vijvers in ons park fraai uitgelicht en staan er diverse kleurrijke en bewegende lichtobjecten. Ook valt er volop te genieten van bijpassende muziek en vindt u verschillende kraampjes met leuke en lekkere dingen. Aan het eind van de route is er een ‘vette’ show die u niet wilt missen.

Het lichtfestival kenmerkt zich door een ‘gemuudelijke’ sfeer, die u ook tegenkomt op het markt- en horecaplein met overdekt terras. 'De Belevenis' is dus een sfeervol en gezellig avondje uit in deze donkere najaarsdagen!

Entree en parkeren
Het evenement wordt gehouden in het park achter het plantencentrum. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon; voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree 2,50 euro.

Parkeren kunt u in de nabije omgeving en kost 2,00 euro. De lichtroute is op vrijdag en zaterdag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Het overdekte terras is beide avonden open tot 0.00 uur.

‘t Noaberschap
Het evenement wordt georganiseerd door ’t Noaberschap, een vrijwilligersvereniging die in april 2019 is opgericht en activiteiten organiseert in en voor de regio. Kijk voor meer informatie op: www.t-noaberschap.nl.