Ulfts Mannenkoor am Berkenhofkonzert 2019

Ulfts Mannenkoor am Berkenhofkonzert 2019


Ulfts Mannenkoor am Berkenhofkonzert 2019

Plantencentrum Louis Venhorst in Megchelen is op tweede pinksterdag, maandag 10 juni, weer het decor voor het Berkenhofconcert. De trouwe bezoeker weet inmiddels dat dit unieke evenement, met mooie muziek in een groene omgeving, garant staat voor een gezellige en gemoedelijke dag.

Hoogtepunt dit jaar is het optreden van het Ulfts Mannenkoor, dat zowel in de Achterhoek als ver daarbuiten z’n mannetje staat!

Maar er is deze dag meer muzikaal spektakel te beleven. Zo wordt u sfeervol onthaald door gitariste Jacqueline Snel, laat harmonie St. Caecilia zich van haar beste kant horen en kunt u genieten van de opgewekte Egerländermuziek van de Iesellander Muzikanten. De Opbloasband zorgt met haar gezellige dweilmuziek voor een passende afsluiting van de dag.

Gratis
Het muziekevenement wordt gehouden bij Plantencentrum Louis Venhorst, Julianaweg 21 in Megchelen. De optredens vinden plaats tussen 10.30 en 17.30 uur en de toegang is gratis. Ook bij slecht weer gaan de optredens door; de uitvoeringen vinden dan onderdak plaats.

Naast het muzikale en groene aanbod, wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Tevens zijn er weer mooie prijzen te winnen bij het ‘Rad van Avontuur’. Mis dit unieke evenement dus niet!