Groβes Lichtfest

Groβes Lichtfest


Groβes Lichtfest

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november is het park van Plantencentrum Louis Venhorst weer mooi uitgelicht tijdens de derde editie van 'De Belevenis'. Het licht- en muziekspektakel is geschikt voor jong en oud en doet z’n naam absoluut eer aan, want een belevenis gaat het zeker worden!

Tijdens het spektakel worden de bomen, planten en vijvers in ons park fraai uitgelicht en staan er diverse kleurrijke en bewegende lichtobjecten. Ook valt er volop te genieten van bijpassende muziek.

Maar er is nog veel meer te beleven op de wandelroute van circa 2 kilometer. Zo vindt u er verschillende kraampjes met leuke en lekkere dingen en zijn er meerdere gezellige pleinen. Ook voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten. Een sfeervol en gezellig avondje uit dus in deze donkere najaarsdagen!

Entree en parkeren
Het evenement wordt gehouden in het park achter het plantencentrum. Door de verharde paden is de wandelroute ook prima begaanbaar voor mindervaliden. De entree bedraagt 5 euro per persoon; voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree 2,50 euro per persoon.

Parkeren kunt u in de nabije omgeving; dit wordt verzorgd door Schutterij St. Martinus uit Megchelen. De schutterij vraagt hier een kleine vergoeding voor. De lichtroute is op beide dagen geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur.

‘t Noaberschap

Het evenement wordt georganiseerd door ’t Noaberschap, een vrijwilligersvereniging die in april 2019 is opgericht en activiteiten organiseert in en voor de regio. Kijk voor meer informatie op: www.t-noaberschap.nl.