Erste Ausgabe ‘De Belevenis’

Erste Ausgabe ‘De Belevenis’


Erste Ausgabe ‘De Belevenis’

Onder de naam ‘De Belevenis’ vindt er op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019 een bijzonder licht- en muziekspektakel plaats dat z’n naam absoluut eer aan gaat doen.

Tijdens het spektakel, dat wordt gehouden in het park achter ons plantencentrum, worden de bomen en vijvers fraai uitgelicht en staan er diverse lichtobjecten. Ook is er een lichtstraat waar de lichten zelfs meedansen op de muziek.

Maar er is nog veel meer te beleven op de wandelroute van circa 2 kilometer. Zo vindt u er verschillende kraampjes met leuke en lekkere dingen, is er een klimbos, zijn er activiteiten voor de kinderen met zelfs heuse kermisattracties en vinden er diverse muzikale optredens plaats.

Door de verharde paden is de wandelroute ook uitstekend begaanbaar voor mindervaliden.

Aan het eind van de route staat een tent, waar u op de vrijdag een gezellig overdekt terras vindt. Op zaterdagavond vindt een spetterende muzikale afsluiting plaats met medewerking van de band Black Cadillac.

‘t Noaberschap
Het evenement wordt georganiseerd door ’t Noaberschap, een vrijwilligersvereniging die in april 2019 is opgericht en activiteiten organiseert voor de regio. De kersverse vereniging gaat met dit spektakel voortvarend van start en er zullen zeker meer edities volgen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: www.t-noaberschap.nl.