Berkenhofkonzert 2018

Berkenhofkonzert 2018


Berkenhofkonzert 2018

Plantencentrum Louis Venhorst in Megchelen is op tweede pinksterdag, maandag 21 mei, weer het decor voor het Berkenhofconcert. Voor de muziekliefhebber is er een gevarieerd programma met veel gezelligheid en vermaak.

Hoogtepunt dit jaar is het optreden van schlagerzanger Michel van Dam, die zowel in de Achterhoek als over de grens een grote schare fans heeft. De van oorsprong uit Didam afkomstige zanger heeft een uitgebeid eigen repertoire en doet vele ‘schlagerharten’ sneller kloppen.

Maar er is deze dag meer muzikaal spektakel te beleven. Van de populaire popsongs van ‘Harmonie St. Caecilia’ tot de gezellige zeemansliedjes van shantykoor ‘De Grensvaarders’. Ook de ‘Iesellander Muzikanten’ zijn weer van de partij met hun opgewekte Egerländermuziek. De ‘Alles Went Band’ zorgt met haar sfeervolle ‘dweilmuziek’ voor een passende afsluiting van de dag.

Gratis
De optredens vinden plaats tussen 10.30 en 17.30 uur en de toegang is gratis. Ook bij slecht weer gaan de optredens door; de uitvoeringen vinden dan onderdak plaats.

Naast het muzikale en groene aanbod, wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Tevens zijn er weer mooie prijzen te winnen bij het ‘Rad van Avontuur’. Mis dit unieke evenement niet en kom gezellig aan voor een swingende en vermakelijke dag!